„Discrepanțe” de Gabriela Grigoraș – Dragostea doboară toate barierele

WhatsApp Image 2022 05 23 at 19.53.25

„Discrepanțe”, un roman de dragoste de la autoarea Gabriela Grigoraș, este povestea care îți va face inima să palpite. După emoțiile și sentimentele de iubire adevărată pe care ni le-a arătat în cartea de debut „Ani bisecți”, ne pregătim să simțim din nou din toată inima ce înseamnă dragostea și cum în fața ei cad toate barierele.

Rotițele sorții se pun în mișcare și aduc laolaltă două persoane aflate la capetele opuse ale societății. Nina îl întâlnește pe Emi în spitalul unde este internată, după ce se rostogolește un etaj pe scări. Traiul ei și al celor doi frați pe care îi îngrijește se schimbă complet. Traumele din trecut o urmăresc pe tot parcursul poveștii, dar și dorința de a evolua, de a deveni cea mai bună versiune a sa.

Emi este vijelia care o ia pe sus, dar și umbrela care o apără de ploaie. Dincolo de sentimentele pe care ea i le insuflă, există un amestec de contradicții și convingeri, care-l împiedică să o lase prea mult în viața sa.

Cei doi se provoacă unul pe celălalt, clădesc, apoi distrug. Transformă ruinele în pietre de temelie, doar ca să le dinamiteze iarăși.

În cele din urmă, discrepanțele ajung să fie mistuite de simțăminte și împreună se regenerează.

DESPRE AUTOARE
Gabriela Grigoraș și-a descoperit plăcerea scrisului cu mult timp înainte de a publica prima carte, dar „simțul mult prea dezvoltat al ridicolului și nesiguranța” a împiedicat-o să se lase purtată de valul imaginației. A debutat în 2021 la editura Velvet Story cu romanul de dragoste „Ani bisecți”. După studii și experiența de muncă, Gabriela este economist, dar dincolo de asta zace un suflet care se hrănește cu artă, în toate formele ei. „Nu am fost una dintre persoanele suficient de norocoase să știe din fragedă pruncie ce își dorește să devină atunci când va fi mare. Nu am simțit chemarea. Am dibuit pe cărări, încercând să mă descopăr. Doar timpul m-a ajutat să scot la suprafață zăcămintele din adâncul minei mele interioare. Dacă sunt prețioase sau nu, rămâne de văzut. Cu siguranță, și-au îndeplinit scopul”, declara Gabriela Grigoraș într-un interviu.
„Discrepanțe” este cel de-al doilea roman pe care îl publică, genul romance și scriitura plină de emoție încântând cititorii care au așteptat cu nerăbdare o altă poveste.

Leave a comment