Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Febra Aurului

Un caz analizat prin metode de investigare riguroase. O acțiune antrenantă, verosimilă, presărată cu sarcasm și ironie. Protagoniști cu caractere incisive, puși să demaște o societate în degradare. „Febra aurului” nu este un simplu roman detectivistic, Popa Ionelas ascunzând printre mistere colțuri de realitate.

Sample: Febra Aurului

35,00 lei

Cumpără rapid

În „Febra aurului”,  Răzvan Vlara, înviorat de prezența unei tinere ademenitoare, își calcă pe orgoliu și acceptă ca Roxana Tache să-l însoțească pe parcursul unei investigații atipice privitoare la moartea unui tânăr care descoperise o comoară dacică în Munții Orăștiei. Preluând cazul pe care amicul său „Dinozaurul” nu reușise să îl dibuie, detectivul pornește încrezător, însă nu durează mult până ajunge să bată pasul pe loc. În ciuda nenumăratelor piedici care i se arată în rezolvarea cazului, Răzvan Vlara se vede prins și în alte mreje și se strecoară înlăuntrul unor personaje pentru a le descoperi instinctele firești și interesele.

„Febra aurului” de Popa Ionelas este o carte ce posedă toate elementele unui roman detectivistic ce te atrage într-o acțiune în care suspansul se joacă subtil cu realitatea, una care ia fost punct de pornire pentru autor în creionarea acestei povești. Autorul pune în balanță printr-un limbaj ironic cât și compus de umor rafinat acțiunea cu tentațiile, elementele surpriză cu personalitatea bine șlefuită a unor personaje pe care le-am îndrăgit. Recomand cartea cu drag, aceasta se citește ușor, și are o intrigă interesantă ce prinde încă de la primele pagini.” – Cristina Apostol – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com

Greutate 0,3 kg
Autor

Tip de produs

Carte

Editură

Format

ISBN

Tip Copertă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Febra Aurului”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart