Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Tata știe mai bine!

Un părinte are puterea să ucidă pentru copilul său! Aceasta este povestea unui tată care recurge la violență, crezând că așa netezește drumul unei adolescente predispusă la erori. Este o poveste despre cum să nu crești un copil, despre cum nu trebuie să te pierzi în teorii, uitând că în primul rând contează comunicarea.

40,00 lei

Cumpără rapid

“Tata știe mai bine!” – Are un părinte puterea să ucidă pentru copilul său?

“Tata știe mai bine!”  este povestea unui tată care recurge la violență, crezând că așa netezește drumul unei adolescente predispusă la erori. Este o poveste despre cum să nu crești un copil, despre cum nu trebuie să te pierzi în teorii, uitând că în primul rând contează comunicarea.

„Tata știe mai bine!” este o poveste spusă alert, cu schimbări de situație și lovituri violente, planificate de un individ aparent banal. Personajul principal simte că a ratat toate șansele pentru a construi ceva în viața sa. Mai are un singur proiect: Sofia, o adolescentă de 16 ani. Crede că e de datoria sa să elimine toate pericolele din calea fiicei sale. Doar că un părinte, în situații extreme, e capabil chiar să ucidă pentru copilul său. „Tata știe mai bine!” are la bază o idee simplă: să educi pe cineva înseamnă să te schimbi chiar tu! Petru Stratulat va înțelege asta după multe zbateri și violențe care agită orășelul de provincie unde se petrece acțiunea.

 

  • “Pentru meseria de părinte nu există școală, te califici pur și simplu la locul de muncă. Când copilul tău nu devine ceea ce ți-ai dorit, îți faci ca părinte reproșuri că ai greșit ceva cândva în modelarea lui, dar uiți că acel copil este o persoană diferită, unică și că dacă l-ai crescut frumos, într-un mediu echilibrat, insuflându-i reguli sănătoase, nu are cum să nu ajungă un adult responsabil și care știe ce vrea.
    Petre Nechita a răscolit multe in interiorul meu ca și părinte, a scos la iveală prin scrierea lui frumoasă multe din temerile celor care sunt părinți și care-și cresc copiii în zilele noastre într-un mediu împresurat cu tot mai multe pericole, vicii, ispite, dorințe de înavuțire rapidă a unora din tot felul de “găinării” și mai ales din exploatarea persoanelor vulnerabile și a viciilor umane.” – Laura Dobrea – vezi mai multe păreri de Goodreads.com

 

  • “Am ajuns sa traim zile in care fiecare isi aduca copilul dupa carte, fiecare citeste nspe mii de carti de parenting prin care nspe mii de scriitori isi prezinta propriile lor sfaturi despre diferite subiecte de la cum sa.ti construiesti o relatie solida cu propriul copil pana la cum sa asculti propriile lui decizii.
    In TATA STIE MAI BINE regasim asa cum ne putem da seama din titlu pe tatal Petru care este foarte protectiv cu fiica sa de 16 ani Sofia. Pe parcursul acestei carti Petru vrea sa.si fereasca fiica de posibilele inspite ale adolescentei, sex, droguri sau sarcina care I.ar putea umbri mai tarziu viitorul.
    Oare Petru este de condamnat? Ce ajunge sa faca el pentru fiica lui va las pe voi sa descoperiti.  Nu este o carte de parenting, este o carte in care fiecare parinte se va regasi, in care cu siguranta veti rezona cu trairile si temerile lui Petru.” –  Petronela Atomei – vezi mai multe păreri de Goodreads.com
Greutate 0,4 kg
Dimensiuni 20,5 × 14,5 × 1,2 cm
Format

Tip Copertă

Autor

Tip de produs

Carte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tata știe mai bine!”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart