Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

(4)

Seria Dennis Kayderman: Cazul “Vulpea”

Cazul ,,Vulpea” este un thriller polițist extrem de captivant, în care situațiile limită te vor ține în suspans până la final. Dispariții misterioase, crime, răpiri, minciuni, secrete, un detectiv tenace , un soț disperat care se teme pentru soarta femeii iubite sunt numai câteva indicii al căror înțeles și sens le vei putea descoperi pas cu pas alături de Dennis Kayderman.

35,00 lei

Cumpără rapid

Seria Dennis Kayderman: Cazul “Vulpea” – un thriller periculos de bun.

Cazul ,,Vulpea” este un thriller polițist extrem de captivant, în care situațiile limită te vor ține în suspans până la final. Dispariții misterioase, crime, răpiri, minciuni, secrete, un detectiv tenace , un soț disperat care se teme pentru soarta femeii iubite sunt numai câteva indicii al căror înțeles și sens le vei putea descoperi pas cu pas alături de Dennis Kayderman. Leila Sandra M. s-a întrecut pe ea cu această carte.

 

 • “Nu știu dacă altor cititori li se întâmplă să fie captivați de un roman doar de la o copertă, așa cum mi s-a întâmplat mie, în cazul de față :). Am văzut coperta, am citit sinopsis-ul, am văzut că este și thriller polițist așa că am zis că este o carte pe care TREBUIE să o citesc.
  A durat un an până să intru în posesia cărții, dar așteptarea nu m-a făcut decât să devin și mai curioasă. Am fost fericită să văd că mai există autori contemporani români care scriu thrillere polițiste. Cred eu că este un gen care ar merită mult mai multă atenție. Nu este deloc ușor să scrii un roman veritabil, care să reușească să te țină în suspans de la primele la ultimele cuvinte.
  Dennis Kayderman este un detectiv de activează în departamentul de Omuciteri din Manchester NH. Atunci când soția lui dispare în condiții suspecte, Dennis pornește o investigație fiind decis să o găsească, chiar de ar trebui să răscolească tot pământul. Cazul ei pare a fi “legat” de alte câteva cazuri rămase nerezolvate, însă Faptul că nu are parte de susținerea colegilor și a șefului în această investigație, îl forțează pe Dennis să facă totul pe cont propriu.
  Atunci când mașina soției sale este găsită abandonată și incinerată, iar un cadavru este găsit pe locul soferului, toată lumea presupune că victima este Emma – soția lui Dennis. Deși este distrus, el este convins că soția lui încă traiește și este dispus să continue cputările, chiar dacă acestea ar fi zadarnice.
  Ani mai târziu, vedem un Dennis total schimbat. Nu mai are motive ca să zâmbească sau să trăiască. Este doar o umbră a omului care a fost cândva. Prietenii l-au abandonat, șefii nu mai au încredere în el. Până când primește un telefon…
  L-am îndrăgit pe Dennis de la primele pagini. Are un fel aparte de-a fi și un șarm cucerior. Este bărbatul pe care noi, femeile, îl vrem alături pentru toată viața, bărbatul care ar muta munții din loc să se asigure că noi suntem bine și suntem iubite. I-am admirat tăria de caracter și sângele rece, am suferit alături de el… atât de real a părut acest personaj pentru mine.
  Povestea are un stil alert care te ține în priză de la prima până la ultima pagină, iar când ai ajuns acolo, mai vrei să citești. Intriga este plină de secrete, minciuni, trădări, crime rămase nerezolvate, rețeta pefectă pentru un thriller polițist veritabil. Este unul dintre cele mai bune romane de acest gen pe care l-am citit, și credeți-mă, am citit multe romane polițiste :).
  Vă las pe voi să descoperiți întreaga poveste, dar vă propit că o să vă placă. Abia aștept să văd aventuri îl așteaptă pe Dennis în următorul volum al seriei.
  Lectură plăcută!” – Cristina – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com
Greutate 0,4 kg
Dimensiuni 20,5 × 14,5 × 1,2 cm
Tip de produs

Carte

4 recenzii pentru Seria Dennis Kayderman: Cazul “Vulpea”

  Octavian G.
  24/08/2020
  Recomand foarte buna cartea, abia aștept vol 2.
  Mădălina – Angelswithbooks
  07/06/2020
  Cazul "Vulpea" : unul dintre cele mai bune thrillere polițiste Am iubit modul de scriere al autoarei și faptul că nu a pus accentul strict pe o singură anchetă, nu a fost nimic sec. Din contră, a creat o poveste amplă, a conturat relații de prietenie și iubire, a creat personaje complexe și a scos în evidență o mulțime de tipologii de oameni. Am trecut printr-o mulțime de stări citind cartea : suspans, admirație, frică și frustrare, am experimentat toate stările celor care au luat parte la acțiune și am simțit că sunt și eu prezentă întru totul. Iar asta înseamnă că am citit o carte bună, fără doar și poate. Ritmul de scriere a fost alert, întâmplările nu m-au lăsat nicio clipă pradă plictiselii și am devorat romanul imediat. Vă mărturisesc că sunt nerăbdătoare să citesc și următoarele volume din serie!
  Andreea Pop
  17/05/2020
  Cazul "Vulpea" Vă invit să descoperiți această carte minunată. Veți parcurge o călătorie interesantă de unde nu lipsește misterul, suspansul, adrenalina, acțiunea și iubirea. Toate se îmbină armonios, este conturată chiar și o poveste de dragoste. Dar, totul abia acum începe. Acesta e doar sfârșitul primului volum. Deci, urmează o altă întâlnire cu agentul Dennis ... !
  Andreea D.
  08/04/2020
  Thriller românesc de calitate Recomand acest prim volum al seriei pentru capacitatea de a te ține în priză de la prima, până la ultima pagină.
Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart