“Ciclul Vital Nouă” de Simona Tănăsescu – O incursiune captivantă într-un univers SF plin de mister și dragoste

ciclulvital

Editura Velvet Story este încântată să anunțe lansarea integrală a unei opere literare extraordinare, “Ciclul Vital Nouă” de Simona Tănăsescu. Această serie captivantă combină cu măiestrie elemente de science-fiction, romantism și anticipație, oferind cititorilor o experiență literară complexă și memorabilă.

Ciclul Vital Nouă se deschide către cititori cu un fantastic periplu în timp și spațiu. Este o călătorie într-un univers plin de mister și fascinație, unde povestea centrală este ancorată într-un nucleu puternic de iubire. Autoarea reușește să aducă la viață un viitor guvernat de inteligențe extraterestre și experimentul viețuirii, creând o liniaritate captivantă care stârnește interesul cititorilor.

Simona Tănăsescu, cu talentul său distinct, reușește să redea culori vibrante și contrastante unui univers particular. Cititorul este ghidat printr-o poveste plină de angoasă, dorință și speranță, explorând în același timp conflictele dintre omenire și ființele superioare. Povestea se desfășoară într-un ritm alert, cu imagini care surprind momente de suspans și dramatism.

Personajul feminin principal, Lily Rose Germay, este conturat cu o sensibilitate remarcabilă. Înfruntând prezența hipofizienilor pe Pământ și răzvrătindu-se împotriva destinului impus, Experimentul 11.08 Foc devine un personaj ce reînviorează dragostea și luptă pentru împlinirea destinului său. Amintirile dulci și amare îi brăzdează sufletul, iar perseverența ei adaugă autenticitate și forță poveștii.

Ce oferă “Ciclul Vital Nouă”:

  • O poveste captivantă care explorează viitorul și interacțiunile complexe dintre omenire și ființe extraterestre.
  • Un mix armonios de romantism și anticipație, care aduce în prim-plan dileme etice și filozofice.
  • Personaje complexe și bine conturate, cu drame personale ce adaugă profunzime poveștii.
  • Elemente de acțiune și mister care se împletesc perfect cu explorarea emoțională și reflexivă.

“Ciclul Vital Nouă” este mai mult decât o simplă aventură științifico-fantastică; este o meditație profundă asupra naturii umane și a locului nostru în cosmos. Integrala pune în discuție întrebări esențiale și oferă o experiență de lectură captivantă pentru toți cei care apreciază genul. Simona Tănăsescu reușește să creeze ceva cu adevărat unic și memorabil. “Ciclul Vital Nouă” abordează cu inedit prezența extraterestră printre noi și modul în care aceștia conduc lumea. Este o operă literară ce te provoacă să te întrebi: ce înseamnă să fii om într-o lume controlată și reprogramată în fiecare aspect al vieții?

Despre Autoare: Simona Tănăsescu a debutat cu primul volum din seria „Ciclul Vital Nouă” – „Pe gaura cheii”, poveste la care a revenit peste 9 ani și a reunit cele trei volume într-o integrală. Între timp, ea a mai scris cărțile „Lacrima stejarului”, „Karma-i o zdreanță!”, „Creatoarea de vise”, „Adio, domnule pilot”, „Un Crăciun pentru noi doi”, „Venus intră în Leu”, „A fost vrajă sau vrăjeală?”. Cu un stil distinct și o abordare inovatoare a oricărui gen literar, Simona reușește să atragă cititorii într-un univers fascinant și plin de surprize.

Această carte este perfectă pentru cititorii de toate vârstele care apreciază:

  • Povești de iubire captivante și complexe.
  • Sci-fi original și bine construit.
  • Personaje puternice și autentice.
  • Aventuri pline de suspans și acțiune.

“Ciclul Vital Nouă” oferă o experiență de lectură complexă și provocatoare, adresându-se celor care caută povești ce depășesc limitele imaginației.

Descoperiți “Ciclul Vital Nouă” și lăsați-vă purtați într-o călătorie fascinantă prin timp și spațiu!

Cartea este acum disponibilă pe site-ul editurii ( www.velvetstory.ro ) și în librăriile partenere.

Leave a comment