Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Poezia Nordică

Poezia Nordică este un volum scris în decurs de 3 ani, iar ilustrațiile aferente acoperă o perioadă mai vastă din viața autoarei ca și artist. Prin cele 47 de poezii și 15 ilustrații, autoarea a găsit o cale de vindecare, trăirile fiind transmise mai mult visceral decât cenzurate prin metafore și eufemisme. Poemele sunt gânduri, confesiuni reale, ceva ce nu ține de dragoste, ci de pierderea ei; pierderea copilăriei, ura care mocnește uneori și nu ne dăm seama, absolutul pe care îl căutăm zilnic, eșecul constant din viață sunt redate sub forma unor micro-basme contemporane.

25,00 lei

Cumpără rapid

“Poezia Nordică” – un volum de poezii cu adevărat prețioase pentru orice suflet.

“Poezia Nordică” este un volum scris în decurs de 3 ani, iar ilustrațiile aferente acoperă o perioadă mai vastă din viața autoarei ca și artist. Prin cele 47 de poezii și 15 ilustrații, autoarea a găsit o cale de vindecare, trăirile fiind transmise mai mult visceral decât cenzurate prin metafore și eufemisme. Poemele sunt gânduri, confesiuni reale, ceva ce nu ține de dragoste, ci de pierderea ei; pierderea copilăriei, ura care mocnește uneori și nu ne dăm seama, absolutul pe care îl căutăm zilnic, eșecul constant din viață sunt redate sub forma unor micro-basme contemporane.

Miruna-Lavinia este născută în Lupeni, Hunedoara. Crescută în oraș de munte, a avut mereu afinitate pentru drumeții și călătorii palpitante, aspect care a avut impact asupra vieții sale ca adult. A iubit dintotdeauna să deseneze și să picteze, a urmat o școală de profil artistic și din care a reușit, cu pași mărunți să își facă o carieră.
Viața de scriitor și-a început-o, practic, desenând benzi desenate, pe care le-a și publicat, în urmă cu mai mult de zece ani (seria Dies ist Krieg – Editura Noua E9). Încet, aceste desene s-au transformat în cuvinte și povești.
Până în prezent a publicat două volume de proză scurtă stand-alone, Decolorat (în 2018) și Andrei Straja – o poveste momârlănească (2019). Poeziile sale au apărut în Revista Banchetul din Petroșani (numărul 52-53-54, anul V 2020) sub egida Uniunii Scriitorilor din România și în Antologia de Toamnă 2020, publicată de Revista Literară Boema.

 

  • “Se citește tare repede. Cuprinde mai multe teme (singurătatea, moartea, pandemia, copilăria etc.) și are și câteva poze alb-negru tare faine.
    Mi-au plăcut majoritatea și am și însemnat destul de multe versuri.” – Alexandra – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com
Greutate 0,2 kg
Tip de produs

Carte

Autor

Editură

Format

ISBN

Produs

Tip Copertă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Poezia Nordică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart