Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Ciclul Vital 9 – Integrala

Descoperiți “Ciclul Vital 9”, o saga științifico-fantastică ce ne invită să explorăm un viitor în care granițele dintre umanitate și tehnologie devin din ce în ce mai fluide. Într-o epocă în care Pământul a fost transformat de forțele extraterestre ale Hipofizienilor, umanitatea este pusă în fața unui nou început, dar și a unei provocări colosale pentru a-și menține identitatea și libertatea.

 

Citește un sample – Ciclul Vital 9

Prețul inițial a fost: 60,00 lei.Prețul curent este: 50,00 lei.

Cumpără rapid

Misterul și acțiunea se împletesc cu filozofia și emoția în această operă ce ne pune față în față cu o întrebare tulburătoare: ce înseamnă cu adevărat să fii om într-o lume în care fiecare aspect al vieții poate fi controlat și reprogramat? Confruntându-ne cu tehnologii care permit editarea genelor și cu perspective de hibridizare inter-specii, cartea ne deschide ochii către un viitor în care progresul științific aduce nu doar soluții, ci și dileme morale profunde.

În centrul poveștii stă Lily Rose, un om extraordinar, al cărui destin ar putea schimba cursul istoriei. Părinții ei, Henri și Lisa Martin, se confruntă cu decizii de neimaginat, forțați să-și protejeze fiica într-o lume în care secretul existenței ei este la fel de periculos pe cât este de valoros. În vreme ce lumile interioare ale personajelor se ciocnesc cu realitățile dure ale unui univers care nu mai este al lor, cititorii sunt conduși într-un labirint de conspirații, sacrificii și lupta pentru putere.

“Ciclul Vital 9” nu este doar o aventură epică plină de suspans, ci și o meditație asupra naturii umane și a locului nostru în cosmos. Este o carte pentru cei care se încumetă să privească dincolo de ceea ce cunosc, să pună la îndoială ce înseamnă să trăiești și să iubești într-o lume în care fiecare alegere poate fi ultima.

Îndrăzniți să pășiți în lumea “Ciclul Vital 9” și să fiți martori la o poveste care redefinește limitele imaginației și ale inimii umane.

Greutate 0,5 kg
Autor

Editură

ISBN

Număr pagini

645

Tip Copertă

Format

Produs

,

Tip de produs

Carte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciclul Vital 9 – Integrala”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart