Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Creatoarea de vise

Eva-Luna este șefa celui mai bun prieten de-ai mei, Robert. Eva-Luna este un drac împielițat de femeie. Eva-Luna, prin firma ei, are contract de exclusivitate cu a tatălui meu, Nol Wouters. Dar eu, ca un nebun, o vreau, o doresc! Mă intrigă, mă enervează, mă fascinează! O visez, iar ea îmi prinde visul în capcană! Fără să fiu al ei, face ce vrea din mine! Pentru ea, sunt în stare să dau lumea întreagă peste cap!

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 40,00 lei.

Cumpără rapid

“ Creatoarea de vise” este un roman de dragoste, ce face parte din seria “Karma-i  zdreanță ”, alături de “Adio, domnule pilot!”, ambele cărți putând fi citite în mod separat.

Brian:   Eva-Luna este șefa prietenului meu cel mai bun, Robert.

Eva-Luna este un drac împielițat de femeie, dar eu, ca un nebun, o vreau, o doresc!

Mă intrigă, mă enervează, mă fascinează!

O visez, iar ea îmi prinde visul în capcană! Fără să fiu al ei, face ce vrea din mine!

Nu sunt cel mai bun sau cel mai arătos bărbat de pe fața Pământului, asta nu am pretins nicio clipă, dar nici un afemeiat, fustangiu sau prăpădit nu sunt. Prăpădit. Auzi la ea cum m-a numit… un nemernic prăpădit! În urmă cu mai bine de 76 de ore, am fost un prost! Un prost cu talent, nu oricum.
Am plecat din barul hotelului, cărând-o pe domnișoara creatoare de vise în spate, precum un sac. Dorința ei se împlinise, deși eu o avertizasem – era beată criță.  Din momentul ăla, toată viața mi s-a schimbat!

Acum, pentru ea, sunt în stare să dau lumea întreagă peste cap!

Eva-Luna: Când l-am cunoscut pe Brian Wouters, nici nu voiam să aud de el!

Cine ar fi crezut că voi ajunge să-l iubesc atât de mult, încât lipsa lui să o simt ca și absența aerului?
În ultimii ani, auzisem atât de des vorbindu-se în jurul meu despre ceea ce înseamnă fericirea în cuplu; despre faptul că privind persoana iubită făcând sex cu o alta, ar trebui să te bucuri de fericirea ei sau a lui ca și când ar fi a ta, încât la un moment dat, la nivel teoretic, mi s-a părut realizabil.
Total fals! Realizabil, pe dracu’! OK, tot pe dracu’!
Niciodată nu știi unde te împinge viața. Niciodată nu vei ști ce îți este dat să trăiești, înainte de a fi trăit acel ceva. Niciodată nu vei ști când, dacă și cât vei putea ierta!
Și totuși, nu mă puteam abține să nu spun :

  • Să nu îndrăznești să mori niciodată înaintea mea, Brian Wouters!

“Nu doar coperta lucioasa și frumoasa, ci și paginile albe te atrag din prima si te fac sa citești cartea cu mare grija și emoție.
Recunosc ca la început am fost puțin dezamagita…m-am gândit – hmm… încă o poveste banala de dragoste dintre un mascul feroce de bani gata și o gagica ce se transforma in păpușa Barbie datorită dragostei pentru el. Dar, specific Simonei, acțiunea cărții ia o întorsătura noua atunci când te aștepți mai puțin. Și se tot întoarce …și iar ..și iar… te simți ca-ntr-un carusel.

2 personaje puternice (el procuror, ea antreprenor) și-au pus viața in slujba carierei, ignorând puterea dragostei.
Povestea lor se leagă frumos…însă atunci când lumea le e mai draga, Karma nu se dezminte și le zguduie viețile așa cum se așteptau mai puțin…Doar Karma-i o zdreanță,nu?
Dacă cei doi supraviețuiesc împreuna parșivității Karmei, va las pe voi sa descoperiți singuri. Eu pot sa spun doar ca mi-a plăcut la nebunie”  – Ruxa – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com

“Cea mai intensă și cea mai buna carte a autoarei!” – Mădălina Elena – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com

Greutate 0,4 kg
Dimensiuni 20,5 × 14,5 × 2 cm
Editură

Tip de produs

Carte

Format

Tip Copertă

ISBN

Produs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creatoarea de vise”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart