Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

(2)

Karma-i o zdreanță!

„Karma-i o zdreanță!” te supune unor trăiri unice, explorează un erotism incitant și pasional, care cu fiecare scenă provoacă pudicul și lasă deoparte orice inhibiții, mânuiește plină de farmec un fir al acțiunii ce ispitește vizualul. Cartea este însoțită de avertismentul 18+, căci din povestea atât de captivantă, de intrigantă, de spumoasă, eroticul este elementul cheie care aprinde focul.

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 40,00 lei.

Cumpără rapid

„Karma-i o zdreanță!” – roman de dragoste, vândut în mii de exemplare încă din primul an de la apariție.

 „Karma-i o zdreanță!” te supune unor trăiri unice, explorează un erotism incitant și pasional, care cu fiecare scenă provoacă pudicul și lasă deoparte orice inhibiții. Aici, dragostea mânuiește plină de farmec un fir al acțiunii ce ispitește vizualul. Cartea este însoțită de avertismentul 18+, căci din povestea atât de captivantă, de intrigantă, de spumoasă, eroticul este elementul cheie care aprinde focul.

Pentru că a fost o carte de dragoste foarte apreciată, la cererea publicului, titlul în sine a dat naștere unei serii, povești ce pot fi citite separate, fără a avea legătură între ele –  “Cratoarea de vise” și ”Adio, domnule pilot”, ambele bestseller ale editurii Velvet Story.

 •  “Karma-i o zdreanță! este un roman erotic, care, spre deosebire de alte romane din această categorie, are o poveste foarte bine construită în spatele scenelor de sex. De-a lungul timpului am citit (doar) câteva romane erotice și majoritatea atât erau: erotic și gata. Însă romanul Simonei Tănăsescu este poveste, este un roman bine conturat și închegat care, alături de erotism, abordează teme aproape la fel de tabu ca și sexul: karma, relațiile karmice și reîncarnarea.
  Un detaliu pe care țin să-l menționez este și faptul că literatura erotică este extrem de dificil de scris, fiind ușor ca autorul să cadă din erotic în pornografie. În cartea autoarei, însă, se menține doar linia erotică a narațiunii, fără a trece linia fină de demarcare între cele două genuri. Iar acesta este unul dintre aspectele pe care le-am apreciat enorm la acest roman.” Eva Anca – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com
 • “O recomand pentru toți cei care vor să citească o carte romantică, această scriere este diferită de ceea ce ați citit până acum și vă va captiva de la început și până la sfârșit.
  Citiți cărți scrise de autori români, vă promit că nu o să vă dezamăgească. Recomand!” – Denise Saraiman  – vezi mai multe păreri  pe Goodreads.com
Greutate 0,6 kg
Dimensiuni 20,5 × 14,5 × 1,2 cm
Format

Tip Copertă

ISBN

Tip de produs

Carte

2 recenzii pentru Karma-i o zdreanță!

  Andreea Pop
  21/06/2020
  Karma-i o zdreanță Pasiune și atracție din plin, suspans, mister și culoare. E tot ce trebuie pentru a obține un roman perfect. Felicitări autoarei pentru tot ce a făcut! Se pricepe tare bine! Pe mine m-a cucerit și nu vreau să mă opresc aici. Îmi doresc să-i descopăr și celelalte cărți.
  Mădălina – Angelswithbooks
  07/06/2020
  O carte minunată! "Karma-i o zdreanță!", scrisă de Simona Tănăsescu, este una dintre cele mai bune cărți erotice, ce prezintă o poveste de dragoste originală, cu o legătură spirituală nemaiîntâlnită. Aș putea clasifica această carte pe primele locuri în topul celor mai bune romane de acest gen din literatura românească contemporană, fără ezitări sau dubii. Citind această carte, vârtejul emoțiilor va copleși orice cititor, îl va urca pe culmile extazului și îl va lăsa să cadă în gol când se așteaptă mai puțin. Dragoste, senzualitate, frustrare, durere, mânie - sunt doar câteva dintre stările provocate de această operă. "Karma-i o zdreanță!" te face să trăiești atât de intens acțiunea, încât vei simți că faci parte din lumea conturată cu pricepere de Simona Tănăsescu.
Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart