Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Întâmplări stranii: Călătorii în lumea groazei

„Întâmplări stranii: Călătorii în lumea groazei” aduce o serie de povestiri horror care surprind și înfioară, scriitorii români prezenți în carte răspunzând provocării cu succes, propunând un periplu extraordinar în lumea groazei. Completat de ilustrații realizate cu măiestrie de Răzvan Bronescu și Ovidiu Stanciu, volumul este alegerea perfectă pentru o lectură palpitantă.

50,00 lei

Cumpără rapid

„Întâmplări stranii: Călătorii în lumea groazei” este o carte care cuprinde povestiri de groază. Istorisirile scriitorilor te vor surprinde și te vor înfiora ducându-ți imaginația pe tărâmul fascinant al aventurilor neobișnuite, pline de acțiune și suspans. Completat de ilustrații realizate cu măiestrie de Răzvan Bronescu și Ovidiu Stanciu, volumul este alegerea perfectă pentru o lectură palpitantă.

“Per total o carte extraordinară! Cred ca am punctat destul de exigent, pe motiv ca aceasta se ridica la nivel internațional. Avem autori foarte buni, iar munca lor este prea puțin plătită, părerea mea. Felicitări tuturor!” – Viviana Grigorie – mai multe pe Goodreads.com

Greutate 0,48 kg
Autor

, , , , , , , , , , ,

Tip de produs

Carte

Editură

Format

Ilustrație grafică

Răzvan Bronescu, Ovidiu Stanciu

ISBN

Tip Copertă

Număr pagini

350

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Întâmplări stranii: Călătorii în lumea groazei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top
Product has been added to your cart