Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Stelele asfinţesc în zori

“Stelele asfinţesc în zori” ne prilejuieşte reîntâlnirea cu minunatele versuri ale lui Cristian Radu Constantin, aflat la al treilea volum de poezie publicat de Velvet Story.

40,00 lei

Cumpără rapid

Stelele asfinţesc în zori” – cel de-al treilea volum de poezii al celui mai mare poet roman contemporan.

În cele 300 pagini ale cărţii „Stelele asfinţesc în zori”, poetul Cristian Radu Constantin ne poartă pe aripile lirismului, poeziile din acest al treilea volum al prolificului autor reprezentând un sublimat al temelor şi procedeelor literare abordate de poet în primele sale două cărţi, apărute tot la editura Velvet Story în decurs de numai un an. Imprevizibil şi imaginativ, Cristian Radu Constantin se avântă fără nicio teamă în bătălia pentru repunerea liricii clasice pe piedestalul cuvenit.

„Stelele asfinţesc în zori” ne prilejuieşte reîntâlnirea cu minunatele versuri ale lui Cristian Radu Constantin, aflat la al treilea volum de poezie publicat de Velvet Story.

Fără doar și poate, Cristian Radu Constantin, prin volumul mare de vânzări al voumelor sale a demonstrate nu doar că este un poet extreme de talentat și apreciat, dar titlul de cel mai mare poet roman în viață, în mod indiscutabil îi aparține.

Alte volume semnat de Cristian Radu Constantin – „Femeia Fatală” și „Ziua cand te apucă noaptea”, ambele volume se află pe site-ul www.velvetstory.ro.

Greutate 0,4 kg
Tip de produs

Carte

Autor

Editură

Format

Tip Copertă

ISBN

Produs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stelele asfinţesc în zori”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart