Acasa
Magazin
Favorite0

banner

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

(+40) 720 063 123

Discrepanțe

„Discrepanțe” – o poveste de dragoste cu care autoarea Gabriela Grigoraș îți face inima să palpite.
După romanul „Ani bisecți”, Gabriela Grigoraș vine cu o nouă serie de emoții, puse în cuvinte să-l facă pe cititor să râdă și să plângă alături de protagoniști. Ce este dragostea dacă nu lumini și umbre, suișuri și coborâșuri, dorințe și dezamăgiri? Complicațiile din viețile Ninei și a lui Emi îi provoacă și îi fac mai puternici, dar împreună vor cunoaște că din discrepanțe li se vor construi cele mai intense trăiri.

49,50 lei

Cumpără rapid Compară
Cod Produs:VS0076

Rotițele sorții se pun în mișcare și aduc laolaltă două persoane aflate la capetele opuse ale societății. Nina îl întâlnește pe Emi în spitalul unde este internată, după ce se rostogolește un etaj pe scări. Traiul ei și al celor doi frați pe care îi îngrijește se schimbă complet. Traumele din trecut o urmăresc pe tot parcursul poveștii, dar și dorința de a evolua, de a deveni cea mai bună versiune a sa.
Emi este vijelia care o ia pe sus, dar și umbrela care o apără de ploaie. Dincolo de sentimentele pe care ea i le insuflă, există un amestec de contradicții și convingeri, care-l împiedică să o lase prea mult în viața sa.
Cei doi se provoacă unul pe celălalt, clădesc, apoi distrug. Transformă ruinele în pietre de temelie, doar ca să le dinamiteze iarăși.
În cele din urmă, discrepanțele ajung să fie mistuite de simțăminte și împreună se regenerează.

Greutate 0,51 kg
Autor

Editură

Format

ISBN

Produs

,

Tip Copertă

Tip de produs

Carte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Discrepanțe”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to Top
Product has been added to your cart