Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Venus intră în Leu

SIMPLU – PENTRU ROMÂNI ȘI ROMÂNIA! Într-o conjunctură de situație, Ion Ciordărescu, un senator român, pune pariu cu un coleg de la un alt partid politic, că el va fi cel care va da viitorul președinte al României. – Cod Roșu! Cod Roșu! Venus intră în Leu! DAR Venus nu este întotdeauna o simplă planetă, iar Leul doar o zodie de foc… Luca Batemă și Kristal One sunt prinși într-un adevărat joc al hazardului, din care doar iubirea i-ar putea salva. Și cum dragostea deseori nu este deloc simplă, iertarea va fi cea care va avea ultimul cuvânt. Venus intră în Leu este o poveste desprinsă din realitatea actuală, un roman în paginile căruia dragostea, umorul, intriga politică, dar mai ales dorința îndreptată spre zile mai bune, îți va face inima să bată din ce în ce mai tare.

40,00 lei

Cumpără rapid
Cod Produs:VS0079

Citește un fragment din carte

Luca Batemă nu se aștepta ca vreodată cineva să îi facă o asemenea propunere – una care îi va schimba total viața.
Distanța dintre industria filmului și lumea politică este doar de… un pariu, iar Luca pare să aibă toate atuurile pentru a fi următorul Președinte al României – are o minte sclipitoare, este devastator de atrăgător, are un trup făcut să poarte costum – dar trebuie să facă față presiunilor și divergențelor. Senatorul Ion Ciordărescu îl convinge că el este omul potrivit pentru a conduce România din cea mai importantă funcție; pe atunci, Luca era un simplu bărbat, îndrăgostit peste noapte de o străină… și de câinele ei. Descoperind cine este de fapt Kristal One, trecutul lui dureros se intersectează cu prezentul și îi ghidează unele decizii pentru viitor. Relația lor amoroasă este ca o furtună, agitând nu doar sentimentele pe care le nutresc unul față de celălalt, ci și alegerile prezidențiale.
Între o campanie electorală ce pune în joc soarta unei țări și dorința de a-i da inimii ce-ți cere, se interpune o singură întrebare: când politica și iubirea se întâlnesc, doar una poate fi câștigătoare?

Greutate 0,5 kg
Autor

Editură

Format

Număr pagini

422

ISBN

Tip Copertă

Tip de produs

Carte

Produs

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Venus intră în Leu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart