Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Urăște-mă în gând

Cu o pasiune care încinge mai tare decât soarele mexican și un trecut complicat ca un labirint, “Urăște-mă în gând” te va prinde într-o poveste de dragoste incendiară și plină de intrigi.
Descoperă un carusel de sentimente în această poveste plină de mister, intrigă și, mai presus de toate, dragoste adevărată. Rămâi captivat în paginile acestei cărți de dragoste modernă, în care două suflete încercate de timp și adversitate se reîntâlnesc pentru a trăi o poveste de neuitat.

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 40,00 lei.

Cumpără rapid
Cod Produs:VS0084

Nalia și Vlad, doi poli opuși ai destinului, se întâlnesc în adolescență, într-un liceu în care dragostea și trădarea dansează în umbra unui pariu înfiorător. Vlad, cunoscut ca fiind cel mai atrăgător băiat din școală, este dispus să facă orice pentru a-i câștiga inima Naliei, iar în timp ce planurile lui diabolice prind contur, dragostea lor secretă ia naștere. Dar adevărul ascuns în spatele acestui pariu amenință să distrugă totul. Vlad părăsește țara pentru a pleca în Mexic, lăsând în urmă o inimă frântă și un mister ce începe să crească în umbra întunecată a unei organizații infracționale moștenite de la bunicul său. În acest timp, inima Naliei rămâne blocată într-un trecut nedeslușit. După 11 ani, Vlad se întoarce în România, iar destinele lor se intersectează din nou. În mijlocul unui vârtej de trădare și pasiune, reușesc să reconstruiască conexiunea pierdută. Dar calea către fericire este plină de obstacole, iar misterul din trecut nu va fi dezvăluit ușor.

Greutate 0,3 kg
Autor

Editură

Format

Produs

ISBN

Tip Copertă

Tip de produs

Carte

Număr pagini

272

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Urăște-mă în gând”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart