Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

(1)

Nutriție și conduite preventive

Mulți experți în domeniu sunt de acord că între alimentație și cancer este o legătură strânsă, după cum sunt și convingeri potrivit cărora există multe alimente care ajută la reducerea acestui risc. În general, cele mai bune diete de prevenire a cancerului provin din combinarea unei varietăți de alimente care au proprietăți anticancerigene și, totodată, conțin vitamine și antioxidanți care ajută la întărirea sistemului imunitar.

35,00 lei

Cumpără rapid
Cod Produs:VS0055

Știai că…? Celulele din corpul unei persoane se reproduc cu o ciclicitate din care pot rezulta mutații care, dacă nu sunt corectate, pot facilita apariția cancerului. Studiile și cercetările științifice arată că toți oamenii sunt expuși riscului de îmbolnăvire și, cu precădere, cancerul este rezultatul aerului poluat, fumatului, radiațiilor ultraviolete, virusurilor, alimentației nesănătoase ori a altor factori, unii dintre ei încă necunoscuți.
Vrei să afli mai multe despre factorii care favorizează apariția cancerului, ce alimente au un rol dăunător sau protector, dar și ce cantități de legume, fructe, carne și cereale sunt recomandate pentru consum pentru a preveni apariția cancerului? Cartea „Nutriție și conduite preventive – Cum să ne ferim de cancer” de Vlad Popa este cartea care îți prezintă, pe baza dovezilor științifice, ce poți face pentru a-ți îmbunătăți și menține sănătatea.
Această carte este pentru tine dacă: – vrei să cunoști mai multe despre agenții cancerigeni fizici și chimici
– ești interesat să afli de ce unele alimente au o influență puternică în posibilitatea prevenirii cancerului
– vrei să știi care alimente măresc sau reduc riscul apariției cancerului
– vrei să afli care sunt recomandările de nutriție și cum le poți integra în dieta zilnică

Greutate 0,3 kg
Autor

Tip de produs

Carte

Editură

Format

ISBN

Produs

Tip Copertă

1 recenzie pentru Nutriție și conduite preventive

    Mihaela Călin
    30/03/2022
    Ai crede că e doar încă o carte cu sfaturi pentru sănătate, dar este informativă, o lectură pe înțelesul tuturor și de mare ajutor. Merită toată atenția.
Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart