Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

A fost vrajă sau vrăjeală?

Experimentați frumusețea și căldura unei povești de dragoste în miezul sezonului rece cu romanul captivant „A fost vrajă sau vrăjeală?”- o carte ce îmbină farmecul sărbătorilor de iarnă cu pasiunea și emoția unei iubiri interzise. De la momentele emoționante la întorsăturile neașteptate ale poveștii, „A fost vrajă sau vrăjeală?” vă va purta printr-un vârtej de emoții și va aduce un nou înțeles magiei iubirii adevărate în sezonul rece și nu numai.
Citește un sample – A fost vrajă sau vrăjeală?

35,00 lei

Cumpără rapid
Cod Produs:VS0087

SE SPUNE CĂ INIMA UNUI CHIRURG ESTE MEREU ÎN ECHILIBRU.
A mea este pe muchie de cuțit, balansând între precizia bisturiului și haosul emoțiilor – bate neregulat atunci când o văd pe Ambra, tânăra medic rezident care a pășit în viața mea cu o viziune diferită despre dragoste și vindecare.
SE SPUNE CĂ PRIVIREA UNUI MEDIC ESTE ÎNTOTDEAUNA OBIECTIVĂ.
Când privirile noastre se întâlnesc, scânteile dintre noi amenință să aprindă un foc pe care nicio știință nu-l poate stinge. În ochii ei, am găsit nu doar o reflecție a ceea ce aș putea fi, ci și a ceea ce am fost întotdeauna în adâncul sufletului meu.
SE SPUNE CĂ TRECUTUL UNUI OM ESTE DOAR O AMINTIRE. Dar când secrete din trecutul întunecat al familiei mele se ciocnesc cu prezentul intrigant al Ambrei, îmi dau seama că viitorul nostru este ceva pentru care merită să luptăm cu toate forțele.
Un blestem vechi.
Două inimi.
O alegere.
Și puterea de a rescrie soarta.
PRINS ÎN VÂRTEJUL ACESTEI PASIUNI, AM ÎNVĂȚAT CĂ INIMA NU CUNOAȘTE LEGI, IAR REGULILE SUNT FACUTE PENTRU A FI ÎNCĂLCATE.
Eu, Daniel Filipescu, trebuia să aleg între o viață trăită în umbra siguranței și ardoarea unei iubiri care ar putea incendia totul în calea sa. În brațele ei, întrebarea nu mai era dacă să urmez protocolul sau să mă las purtat de inimă, ci cât de departe sunt dispus să merg pentru dragoste?

Greutate 0,4 kg
Autor

Editură

ISBN

Tip Copertă

Format

Produs

,

Tip de produs

Carte

Număr pagini

291

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „A fost vrajă sau vrăjeală?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart