“A fost vrajă sau vrăjeală?” de Simona Tănăsescu – O poveste de dragoste ce înfruntă orice obstacol, chiar și magic

afostvraja

Cu bucurie și entuziasm vă aducem în atenție cel mai nou roman de dragoste semnat de autoarea Simona Tănăsescu – “A fost vrajă sau vrăjeală?“. O poveste incitantă despre dragoste interzisă, blesteme ancestrale și lupta pentru a-ți urma inima, acest roman promite să vă captiveze de la prima pagină și să vă transporte într-un univers plin de mister și pasiune.

În inima acestei povești captivante se află Ambra și Daniel, doi protagoniști a căror iubire e umbrită de o vrajă veche și un blestem care planează asupra familiei boierilor Filipescu. Un amalgam de pasiune, mister și magie transformă viața tânărului cuplu într-un dans periculos cu destinul.

Ambra, medic rezident cu o perspectivă unică asupra dragostei și vindecării, începe să descopere că viața ei ia o turnură neașteptată atunci când intră în contact cu Daniel, un chirurg cu inima mereu în echilibru între precizia bisturiului și haosul emoțiilor. Ceea ce pare a fi o poveste de dragoste obișnuită devine o călătorie în lumea necunoscută a magiei și a trecutului întunecat.

În urma descoperirilor despre familia Filipescu, Ambra se vede pusă în fața unei alegeri imposibile. Între dorința intensă pentru Daniel și avertismentele tragice ale celor din jur, secretele vechi și un blestem ancestral tulbură apele liniștite ale dragostei lor. Ceea ce începe ca un dans complicat al tachinărilor se transformă într-un vârtej de emoții necontrolate, făcându-i pe cititori să se întrebe: “A fost vrajă sau vrăjeală?” Prin contextul unei familii cu trecut întunecat și secrete neeliberate, Simona Tănăsescu ridică întrebarea centrală: cât de departe suntem dispuși să mergem pentru iubire? Poveștile de iubire nu sunt niciodată simple, iar “A fost vrajă sau vrăjeală?” aduce în prim-plan complexitatea relației dintre Ambra și Daniel. Prin descrieri încântătoare și dialoguri încărcate de subînțelesuri, Simona Tănăsescu explorează lupta dintre dorință și prudență, între forțele nevăzute și rațiunea umană.

Ce te așteaptă în această poveste:

  • Dragoste Interzisă: Înfruntă cu Daniel și Ambra limitele convenționale ale iubirii și descoperă ce înseamnă să alegi pasiunea în locul siguranței.
  • Blestem ancestral: Descoperă un trecut întunecat care se ciocnește cu prezentul, provocând personajele să se confrunte cu forțe supranaturale.
  • Vindecare și Magie: Explorează cum dragostea poate fi un factor de vindecare, iar magia poate juca un rol esențial în schimbarea destinelor.
  • Dorință și Prudență: Explorează conflictul dintre dorința inimii și rațiunea mintii într-o poveste plină de nuanțe și trăiri intense.

Cu o scriitură vibrantă și emoționantă, Simona Tănăsescu aduce la viață personaje complexe și situații pline de suspans, creând o atmosferă care va captiva cititorii, iar intriga magică a cărții va ține cititorii cu sufletul la gură până la ultima pagină.

Despre Autoare: Simona Tănăsescu a debutat cu primul volum din seria „Ciclul Vital Nouă” – „Pe gaura cheii”, poveste la care a revenit peste 9 ani și a reunit cele trei volume într-o integrală. Între timp, ea a mai scris cărțile „Lacrima stejarului”, „Karma-i o zdreanță!”, „Creatoarea de vise”, „Adio, domnule pilot”, „Un Crăciun pentru noi doi”, „Venus intră în Leu”, „A fost vrajă sau vrăjeală?”. Cu un stil distinct și o abordare inovatoare a oricărui gen literar, Simona reușește să atragă cititorii într-un univers fascinant și plin de surprize.

Cartea este acum disponibilă pe site-ul editurii ( www.velvetstory.ro ) și în librăriile partenere.

Leave a comment