Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Mai este puțin până mâine

Cu multe avertismente, te anunțăm că aceasta este cartea de care îți va fi groază să te desprinzi.

De la „Dracula” lui Bram Stoker s-au scris multe povești cu vampiri, dar „Mai este puțin până mâine” de Alexandru Șerban nu este doar o carte cu vampiri, ci una și despre oameni.

Un roman absolut remarcabil! Alexandru Șerban creează printr-o scriere superbă, atmosfera perfectă pentru a scoate în evidență o poveste gotică excelentă. Cu treceri de la secolul XIX la evul mediu, suspansul și misterul bine dozate te captivează și te țin cu sufletul la gură. „Mai este puțin până mâine” este despre manipulare, minciună, dedublare, slăbiciuni, suferinţă, un roman horror pe care, chiar dacă nu ești un fan al genului, îl vei aprecia din toate punctele de vedere.

35,00 lei

Cumpără rapid
Cod Produs:VS0073

Destinul lui John și a lui Jim, ziariști la o publicație londoneză obscură, din Epoca Victoriană, se schimbă dramatic în momentul în care, întorcându-se de la înmormântarea proprietarei ziarului la care lucrau, salvează o tânără nobilă. Devenind peste noapte proprietarii ziarului, cei doi se îmbogățesc scriind articole despre crimele și afacerile dubioase care se întâmplau în Londra acelor vremuri. Dar bucuria le este de scurtă durată, afacerea stând în pragul falimentului când Lady Anne, femeia bogată și misterioasă care le furniza informațiile, dispare, lăsându-le doar un răvaș în care le promitea că se vor revedea curând.
Ajuns în Sighișoara, în căutarea lui Anne, John găsește din întâmplare o carte-manuscris pe care începe să o citească, în miez de noapte, în camera hanului la care trăsese. Astfel află povestea înfricoșătoare a unui clan de vampiri, care sălășluia în acele ținuturi încă din zorii evului mediu. Ar fi uitat repede povestea dacă felul în care vampirii își ucideau victimele nu era foarte asemănător cu cel al criminalilor despre care relatase în articolele din ziar. Și mai era ceva: veștile pe care i le trimitea Jim din Londra îi indicau pe ei ca adevărații criminali și contrabandiști. Se gândea că cineva le jucase o festă, dar nici de asta nu mai era sigur. Îi aștepta spânzurătoarea.
Oare va reuși John să o găsească pe femeia în care se încrezuse atât de mult și să dezlege misterul?

Greutate 0,5 kg
Autor

Editură

Format

ISBN

Produs

Tip Copertă

Tip de produs

Carte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mai este puțin până mâine”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart