Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

De ce aș alege VELVET STORY pentru cartea mea?

Cartea îți va fi publicată pe cheltuiala editurii. Te vom ajuta, în primul rând, să înțelegi așa cum trebuie ce înseamnă procesul de publicare al unei cărți, din toate punctele de vedere, pentru ca TU SĂ VEZI, clar, încotro te îndrepți. Te vom sprijini și încuraja permanent, astfel încât calitatea scrierii tale să crească de la o carte la alta. Suntem o echipă prietenoasă, formată din oameni cu experiență în domeniu și deschisă permanent la idei noi, astfel încât TU ȘI CARTEA TA să vă puteți începe călătoria în lumea cărților în cele mai bune condiții.

Banner Mare VS Carti

PUBLICARE

Publicarea se va face pe cheltuiala editurii. Suma aferentă acesteia va fi scazută din vânzări. ● Îți vom corecta manuscrisul și îți vom face și sugestiile necesare în vederea îmbunătățirii acestuia, dacă este cazul.
● Îți vom face și grafica pentru copertă. ● De paginația cărții ne ocupăm tot noi (DTP). * Pentru copertă, în cazul în care dorința TA este de a avea o copertă unică, aceasta poate fi realizată de graficienii noștri. Atenție!!!
Îți putem oferi și servicii complete de self publishing, în funcție de dorințele și exigențele fiecăruia (ne poți scrie pe adresa de e-mail : manuscris@velvetstory.ro) ●  Îți putem oferi și servicii de ghost-writing.

WhatsApp Image 2022 03 28 at 03.54.38
WhatsApp Image 2022 03 28 at 03.57.15

PROMOVARE

Ne dorim pentru tine, dacă ești un autor cunoscut, să devii și mai cunoscut, iar dacă ești debutant, să poți deveni în cel mai scurt timp cunoscut, apreciat și îndrăgit de către publicul cititor. De la început, trebuie să știi că recunoașterea în lumea editorială nu este deloc ușoară. Pentru a reuși, înainte de o poveste captivantă, trebuie ca și TU – autorul – să fii implicat și să te implici dar, mai ales, să ai continuitate. Editura poate face multe pentru tine, dar cele mai bune rezultate se obțin printr-o conlucrare strânsă între editură și autor, aportul celui din urmă fiind, de altfel, extrem de important.

De cartea ta se va ocupa o echipă de specialiști în marketing, o firmă colaboratoare, care se ocupă de conturile noastre. Deci, promovarea va fi făcută direct de către profesioniști, care vor urmări în îndeaproape parcursul și evoluția cărții tale.

Despre cartea ta vor fi făcute recenzii de către bloggeri colaboratori, dar și recomandări în diferite ziare on-line și alte publicații de gen. Despre cartea ta se va vorbi cel puțin o dată pe săptămână în rețelele de socializare, ca mesaj livrat de noi către cititori. Se vor face postări în paginile de socializare ale editurii, în grupuri de carte, ințieri de discuții literare, etc. Cartea ta va fi prezentă și prezentată la diferite evenimente și târguri.

WhatsApp Image 2022 03 28 at 04.18.06
WhatsApp Image 2022 03 28 at 04.09.05

DREPTURI DE AUTOR

Procentul drepturilor de autor, indiferent de persoană, este de 25%. Drepturile de autor se vor plăti la fiecare 3 luni. * Dacă vânzările sunt făcute direct de pe site-ul editurii. ** Dacă sunt prin colaboratori, plata către tine se va face în momentul în care la rândul nostru suntem plătiți.

DISTRIBUȚIE

Vânzarea cărții tale se va face direct de pe site-ul editurii, dar și prin alți colaboratori. * Libris.ro și lanțul de librării fizice și online Mihai Eminescu. (urmează să creștem numărul partenerilor)
WhatsApp Image 2022 03 28 at 04.12.31

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Manuscrisul îl poți trimite pe adresa de e-mail manuscris@velvetstory.ro, iar răspunsul îl vei primi în termen de 30 de zile lucrătoare sau chiar mai repede, dacă lectorul nostru va fi captivat de povestea ta. Succes!

Fișier Word cu extensia .doc sau .docx, format pagină A4, fonturi Times New Roman, mărimea 12, cu diacritice.

Da, orice manuscris poate fi stilizat. Rolul unui editor, printre altele, este și de a face dintr-un manuscris bun, o carte și mai bună.

Publicarea manuscrisului se face pe cheltuiala noastră (vezi secțiunea – Ce îți oferim noi), dar vei avea și tu niște costuri minime, folosite exclusiv în vederea câștigului tău și al manuscrisului tău.

Publicăm orice gen literar, cu condiția ca manuscrisul să fie interesant. Și da, publicăm și poezie.

Da, putem să facem asta, dar înainte, hai să îți câștigi locul acasă și după, ieșim și peste hotare.

Contractele se vor semna pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de încetare pe cale amiabilă.

* Condițiile de reziliere sunt clar stipulate în contractul pe care îl vei semna, dacă manuscrisul tău va fi acceptat de către editură.

Back to Top
Product has been added to your cart