Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

 

Livrarea produselor

Plata online – Livrarea produselor la plata online (cu cardul) se face doar in urma confirmării plății.

Plata ramburs – Livrarea produselor cu plata la livrare se face la scurt timp după inregistrarea comenzii, iar plata se face la curier.

Variante de livrare:

Prin curier în România: livrarea se face in maxim 48 de ore de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic din stocul VelvetStory. Aceasta varianta de livrare este oferita în toate localitățile/commune/sate din România, prin Bookurier.

Termenele de livrare pot suferi modificari atunci când un produs este nou lansat, datorită volumului mare de comenzi în timp scurt.

În anumite situații, Editura Velvet Story SRL își rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. În lipsa acordului, comanda se anulează.
În cazul în care clientul nu poate fi contactat la data și ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucrătoare, interval de timp în care se va încerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Dacă nici în acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

În cazul stornării comenzilor sau Returului în 14 de zile, costul de transport nu se returnează.

Back to Top
Product has been added to your cart