Fondată la sfârșitul anului 2019, Editura Velvet Story își propune să readucă respectul cuvenit în viața scriitorului, respectul față de munca sa și nu în ultimul rând, respectul față de cititori. Venim în întâmpinarea scriitorilor cu o serie de oferte de publicare corecte și avantajoase, cu pachete complete sau personalizate de editare, publicare, distribuție și promovare, precum și cu un concept nou de lucru.

Oferim autorilor noștri condiții editoriale fără precedent : excelență redacțională, cercetare de marketing, promovare, conexiuni de lungă durată în lumea editorială și, poate ce este cel mai important acum, într-o lume aflată într-o permanentă evoluție – perspective din industria cărții – cele mai noi tendințe ce implică direct cititorii și consumatorii.

Velvet Story este editura care va pune în joc toate resursele umane și tehnice necesare, pentru a aduce în piața de carte, autori români extraordinari alături de poveștile lor extraordinare, dar și autori străini, cu o gamă diversificată de genuri. Nu avem prejudecăți, ci doar dorința de a arăta lumii întregi că și autorii români se ridică la nivelul celor din afară!

Portofoliu Editurii va fi reprezentat prin 6 colecții:

Mindgame Colecție dedicată genului mystery&thriller, polițist.

Erotic +18 O colecție dedicată literaturii erotice.

Lovestruck Colecție dedicată genul romance-romantic suspence, historical romance.

Fantasy & SF Colecție dedicată genului fantasy și SF.

Clasica Colecție dedicată clasicilor români.

Echipa Velvet Story

Editura Velvet Story crește cu ajutorul vostru, al cititorilor și publicului care susține cartea și scriitorul român, dar, înainte de toate, se clădește pe dedicarea extraordinară a unei echipe tinere, cu viziuni și obiective care pun accent pe calitate, respect și seriozitate.

Misiunea noastră

Este să atragem cât mai mulți oameni în jurul cărții, promovând autorul român și opera sa. Pasiunea pentru lectură se răsfrânge în dorința echipei noastre de a livra literatură valoroasă, de a da cărții un suflu proaspăt, care să intrige. Editura Velvet Story își publică autorii aleși în mod gratuit, dar, în același timp, oferă și o gamă de servicii editoriale și grafice de înaltă calitate, la costuri pe care orice scriitor și le poate permite.

Implicați total

În buna funcționare a editurii, în promovarea calitativă a cărților publicate, cu o atenție desăvârșită acordată manuscriselor și o relaționare cu scriitorul în mod direct și sincer, membrii echipei Velvet Story vă stau la dispoziție.

Conducere (office@velvetstory.ro)

Simona Tănăsescu – Director General/ Editor

Mădălina Fundeanu – Social Media Content Manager (madalinavelvetstory@gmail.com)

Manuscrise (manuscrise@velvetstory.ro)

Persoanele interesate să publice manuscrise sunt rugate să consulte rubrica Cum public.

Cristina Apostol – Lector/Redactor: Poezie, Thriller

Albertina Aconstantinesei – Lector/Redactor: Fantasy, Romance

Mădălina Fundeanu – Lector/Redactor: Women’s Fiction (Romance, Erotica, Motivational Fiction)

Gabriela Dumitru – Lector/Redactor: Young-Adult, Ficțiune

Petruța Petre

Carmen Ionică

Cristina Dumitrescu

Ciprian Tănăsescu – Grafică

Emanuel Sanie – Grafică

Alexandru Constantin – Distribution Manager (alexandru.constantin@velvetstory.ro)

Dana Alupii (dana_alupii@yahoo.com)

Alexandru Alupii