Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

CREATOAREA DE VISE

KARMA-I O ZDREANȚĂ !

CREATOAREA DE VISE

KARMA-I O ZDREANȚĂ !

BRIAN

Nu sunt cel mai bun sau cel mai arătos bărbat de pe fața Pământului, asta nu am pretins nicio clipă, dar nici un afemeiat, fustangiu sau prăpădit nu sunt. Prăpădit. Auzi la ea cum m-a numit… un nemernic prăpădit! În urmă cu mai bine de 76 de ore, am fost un prost! Un prost cu talent, nu oricum.

Am plecat din barul hotelului, cărând-o pe domnișoara creatoare de vise în spate, precum un sac. Dorința ei se împlinise, deși eu o avertizasem – era beată criță.  Din momentul ăla, toată viața mi s-a schimbat! Pentru ea, sunt în stare să dau lumea întreagă peste cap!

EVA-LUNA

Când l-am cunoscut pe Brian Wouters nici nu voiam să aud de el! Cine ar fi crezut că voi ajunge să-l iubesc atât de mult, încât lipsa lui să o simt ca și absența aerului?

În ultimii ani, auzisem atât de des vorbindu-se în jurul meu despre ceea ce înseamnă fericirea în cuplu; despre faptul că privind persoana iubită făcând sex cu o alta, ar trebui să te bucuri de fericirea ei sau a lui ca și când ar fi a ta, încât la un moment dat, la nivel teoretic, mi s-a părut realizabil.

Total fals! Realizabil, pe dracu’! OK, tot pe dracu’!

Niciodată nu știi unde te împinge viața. Niciodată nu vei ști ce îți este dat să trăiești, înainte de a fi trăit acel ceva. Niciodată nu vei ști când, dacă și cât vei putea ierta!

Și totuși, nu mă puteam abține să nu spun : „Să nu îndrăznești să mori niciodată înaintea mea, Brian Wouters!”

Back to Top
Product has been added to your cart