Acasa
Magazin
Favorite0

banner

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

(+40) 720 063 123

Până la Crăciun…

De Crăciunul acesta, provocarea nu este cine reușește să facă toate cumpărăturile de sărbători, ci cine se îndrăgostește primul. Amuzantă, încântătoare, pasională și sensibilă, această comedie romantică scrisă de Elena Petrea Kyrintzis vă va face să pariați pe iubirea cu năbădăi.

40,00 lei

Cumpără rapid Compară

“Până la Crăciun” – o carte de dragoste amuzantă și pasională perfecta pentru orice vacanță.

În perioada Crăciunului, provocarea nu este cine reușește să facă toate cumpărăturile de sărbători, ci cine se îndrăgostește primul. Amuzantă, încântătoare, pasională și sensibilă, această comedie romantică – “Până la Crăciun” vă  va determina să pariați pe iubirea cu năbădăi.

Când șeful tău este al naibii de atrăgător, este greu să îți ții în frâu fanteziile. Ashlin Sutton are o slăbiciune pentru Richard Benneton, CEO-ul companiei unde ea lucrează ca designer de lenjerie intimă, doar că el e logodit cu o afurisită . Însă ce e greșit ca o femeie să viseze la bărbatul dorințelor ei? Iar prezentarea colecției speciale de sărbători de la Viena pare a fi ocazia potrivită pentru Ashlin de a-l cuceri pe șeful ei… dacă lucrurile ar fi mers chiar așa cum și-ar fi imaginat.
Dar când un anume Ethan James, director al mai multor publicații, îi zgândărește orgoliul și talentul, trebuie să atace, doar că îi cade în brațe… la propriu. Un arogant și un îngâmfat egoist, așa îl vede ea, dar pentru că o belea nu vine niciodată singură, acum se vede nevoită să îi accepte oferta de a călători alături de el după ce a pierdut avionul spre Viena. Să se îndrăgostească de un bărbat ca el? Nici gând. Atunci de ce a acceptat pariul lui că până la Crăciun, în doar zece zile, se poate întâmpla?

  • “Povestea de dragoste dintre Ethan si Ashley incepe intr-o perioada magica, cea a Craciunului si este una si mai magica.
    Desi povestea lor incepe in urma unui pariu, cei doi reusesc sa treaca peste toate incercarile vietii.
    O recomand spre lectura!!!
    O carte care te face sa visezi…. “- Petronela Atomei – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com
  • “Cartea „Până la Crăciun” s-a dovedit a fi de un romantism feeric, iar eu cum sunt o mare amatoare și iubitoare de tot ce înseamnă Crăciun și magia lui m-am abandonat plăcerii de a citi acest roman „lipicios” de plăcut și asezonat cu miros de scorțișoară. Și nu în ultimul rând cu dragostea și peripețiile unor suflete menite să fie împreună.” –   Cristina Apostol – vezi mai multe păreri pe Goodreads.com
Greutate 0,3 kg
Tip de produs

Carte

Autor

Editură

Format

ISBN

Produs

Tip Copertă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Până la Crăciun…”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to Top
Product has been added to your cart