Acasa
Magazin
Favorite0

banner

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

(+40) 720 063 123

Elena Petrea Kyrintzis PACK

Cărțile Elenei Petrea Kyrintzis arată mai bine când vin împreună. Două romane de dragoste, alerte și incitante sunt alegerea potrivită pentru fanii acestui gen de cărți.

76,50 lei

Cumpără rapid Compară

„Anthos” este acea povestea de dragoste de citit și de recitit : intensă, unică, captivantă, memorabilă care exprimă mai mult decât o pot face, uneori, cuvintele.
Să simți că iubești un bărbat de care nu îți amintești? Crescută în orfelinat? Un alt bărbat ce o iubea și ar fi făcut orice sacrificiu pentru a o avea? El, cel mai puternic om de pe Planetă? Dragoste? Suferință? Trădare? Teorii ale conspirației? În mod cert această carte a fost scrisă cu mai multă pasiune decât oricine și-ar putea imagina.

„Am fost crescut pentru a deveni Capo, să conduc clanul mafiot fără a cunoaște mila și să nu acord niciodată o a doua șansă.”
Aceasta este o poveste despre oportunități… despre dorință… despre obsesie… despre iubire. Aceasta este o poveste pe care nu ai fi aflat-o dacă răzbunarea și secretele își atingeau scopul… pentru că ei ar fi înfruntat și moartea unul pentru celălalt.

Autor

Tip de produs

Carte

Editură

Format

Produs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elena Petrea Kyrintzis PACK”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to Top
Product has been added to your cart