Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

Încă nu e de ajuns

În volumul de poezii, “Încă nu e de ajuns”, autoarea Gabriela Lupu omagiază iubirea în toate formele ei. Este magnific modul în care poezia și ilustrația împreuna reușesc să coexiste într-un spațiu în care din momentul în care ai pășit, ești un altul, mult mai frumos și mult mai bun. Volumul este însoțit de ilustrațiile realizate de Lea Fuchs și traduc prin imagine trăirile transmise de poezii așa cum sunt percepute de artistă.

60,00 lei

În volumul de poezii, „Încă nu e de ajuns”, autoarea Gabriela Lupu omagiază iubirea în toate formele ei. Este magnific modul în care poezia și ilustrația împreuna reușesc să coexiste într-un spațiu în care din momentul în care ai pășit, ești un altul, mult mai frumos și mult mai bun. Volumul este însoțit de ilustrațiile realizate de Lea Fuchs și traduc prin imagine trăirile transmise de poezii așa cum sunt percepute de artistă.

„Lasă-mă să fiu cuvânt,
Să răsar într-o dimineață în gura ta!
Un cuvânt mic, pe care poți să-l colorezi cum vrei.”

Dragostea ne oferă puterea de a rezista dificultăților din viață. Acest sentiment a inspirat-o pe autoare în demersul ei creativ. Cele cincizeci de poezii surprind cu adevărat multe sentimente și sunt un joc vesel de cuvinte de o mare frumusețe lirică și de un simbolism puternic.

Greutate 0,4 kg
Autor

Format

ISBN

Tip Copertă

Tip de produs

Carte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Încă nu e de ajuns”
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart