Acasa
Magazin
Favorite0

(+40) 720 063 123

(1)

Iarnă căzută-n genunchi

,, Iarnă căzută-n genunchi” este un roman profund, emoționant despre dragoste, suferință, pierdere, riscuri, curaj, dar și despre greșeli și asumarea consecințelor. Este în mod cert o poveste răscolitoare care te face să călătorești în vremuri de demult apuse.

30,00 lei

Cumpără rapid

,, Iarnă căzută-n genunchi” este un roman profund, emoționant despre dragoste, suferință, pierdere, riscuri, curaj, dar și despre greșeli și asumarea consecințelor. Este în mod cert o poveste răscolitoare care te face să călătorești în vremuri de demult apuse.

“Iarnă căzută-n genunchi este o carte care adună, în cele puțin peste 200 de pagini, numeroase trăiri și povești de viață. Întâmplările diverselor personaje se întretaie și se completează, pentru a forma un întreg. Descoperim secrete de mult ascunse, o iubire interzisă, durere, suferință, decizii greșite și curajul de a înfrunta realitatea pentru a reveni pe calea cea bună.

Dincolo de povestea în sine, mi-a plăcut modul în care sunt creionate personajele și faptul că fiecare dintre ele are trăsături individuale foarte bine definite, distincte, unice. În plus, detaliile și descrierile minuțioase ajută la formarea întregului peisaj în care are loc acțiunea. Datorită acestor descrieri, imaginile se conturează și se derulează precum un film sub ochii cititorului.” – Eva Anca – mai multe păreri pe Goodreads.com

“Cartea prezintă povestea unui orfan pe nume Mardare ce ajunge sluga unui grec violent. Sătul de bătăile primite de la acesta se hotărăște să fugă de la el și apoi se alătură unei bande de hoți. O carte deosebită, ce pune în prim plan viața grea a țăranului român.” – Emil Laurențiu Dragoi – mai multe păreri pe Goodreads.com

Greutate 0,4 kg
Dimensiuni 20,5 × 14,5 × 1,2 cm
Format

Tip de produs

Carte

Tip Copertă

,

ISBN

Editură

Autor

1 recenzie pentru Iarnă căzută-n genunchi

  1. Andreea Pop

    Iarna căzută-n genunchi
    O carte nouă este întotdeauna o provocare. Pe unele îmi doresc să le citesc datorită statutului de capodoperă care „le împinge” cu un pas înainte, altele sunt rezultatul unei curiozități pe care nu le pot da la o parte. Iar, în ultima vreme, am avut ocazia să mă bucur de literatura contemporană mai mult ca oricând. Unele romane chiar m-au surprins plăcut. Altele, mi-au amintit de operele clasice.
    Ca romanul „Iarnă căzută-n genunchi”, de exemplu. Autorul a preferat să păstreze câteva elemente specifice scriitorilor clasici consacrați ca: descrierea unor pasaje din natură, părți scurte de dialog și un singur fir epic, dar a adăugat și elemente noi: a pus mai mult accentul pe personaje și mai puțin pe acțiune, adică, a acordat o atenție sporită detaliilor, în special, celor care descriu stările de spirit ale celor implicați.
    În contextul dat, cum să nu mă declar mulțumită de opera citită dacă sunt chiar eu un cititor cu „obiceiuri învechite”? Foarte rar am ocazia să întâlnesc astfel de asemănări. Și poate că e mai bine așa pentru că „pot savura” îndelung noua descoperire.
    Cu atât mai mult că nu e departe de a fi una din cărțile mele preferate. De ce? Pentru că, ficțiunea este îmbinată armonios cu evenimentele istorice, acțiunea fiind plasată în perioada interbelică, într-un sat din câmpia Bărăganului. Nu există surplus de informații privind împrejurimile, ci doar câteva fragmente prin intermediul cărora este evidențiată viața la țară.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comenzile din perioada 14-28 decembrie, se vor livra după 29 decembrie, în funcție de programul de curierat.

Back to Top
Product has been added to your cart