Acasa
Magazin
Favorite0

banner

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

(+40) 720 063 123

(1)

Cel mai iubit dintre căpșunari

Cel mai iubit dintre căpșunari – este o radiografie a perioadei de după Revoluția din decembrie 1989, când mulți români, în căutarea unui trai mai bun, au luat drumul străinătății, devenind “căpșunari”. Scrierea lui Marius Gabriel este încărcată de o doză de umor considerabilă, care produce hohote de râs oricărui cititor.

40,00 lei

Cumpără rapid Compară

“Cel mai iubit dintre căpșunari” – este o radiografie a perioadei de după Revoluția din decembrie 1989, când mulți români, în căutarea unui trai mai bun, au luat drumul străinătății, devenind “căpșunari”. Scrierea lui Marius Gabriel este încărcată de o doză de umor considerabilă, care produce hohote de râs oricărui cititor.

“ Într-o perioadă în care zâmbetul a devenit tot mai invizibil si mai superficial, am ales să învălui trista realitate a vieții din străinătate cu o folie de sclipici. Să faci haz de necaz atunci când pământul îți fuge de sub picioare, îți poate da aripi.
Cel mai iubit dintre căpșunari – este clovnul care ziua râde, iar noaptea plânge. Este omul care trăiește în două lumi diferite, fără să știe exact unde îi este locul. Îl poți iubi sau îl poți urî, îl poți înțelege sau îl poți critica. Unii îl văd erou, iar alții oaia neagră. El este singurul personaj fără nume, pentru că poți fi chiar tu” – Marius Gabriel Trașcă

“O lectura usoara, placuta iar felul în care autorul povestește, făcând haz de necaz, chiar mi-a plăcut maxim. Catre final, imi parea rau ca se termina, as mai fi citit încă mult și bine , atat de mult m-au binedispus și amuzat întâmplările astfel încât nici nu am simțit lipsa dialogului.
Recomand alaturi de 5 stele.” – Mirela Campian – vezi mai multe pareri pe Goodreads.com

“Dacă ești trist și ai avut o zi naspa la munca , iti recomand cu tot dragul sa citești pățaniile acestui domn în Spania . Am ras în hohote ca m-au auzit colegii de munca , deșii eu eram la etaj în pauza de masă. Prea tare, nu înțeleg cum poate unui om sa ii treacă prin cap unele chestii .
Are 5 stele , m-a binedispus instantaneu.” – Melinda Maria – vezi mai multe pareri pe Goodreads.com

Greutate 0,185 kg
Dimensiuni 20,5 × 14,5 × 1 cm
Editură

Tip de produs

Carte

Format

ISBN

Tip Copertă

Autor

1 recenzie pentru Cel mai iubit dintre căpșunari

  1. Liliana

    Superba. Razi cu lacrimi dar e atat de profunda ca te trezesti privind in gol cu melancolie.
    Nu am putut sa o las din mana pana nu am terminat-o de citit.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to Top
Product has been added to your cart